KHORA CARE

Virtual Reality til ældre, demente, plejepersonale samt pårørende

Hvad Er Khora Care?

Khora Care leverer et Virtual Reality (VR) produkt, der kan øge/sænke arousal, skabe reminiscens og ikke mindst give de ansatte og pårørende mulighed for at have sjove og anderledes VR oplevelser sammen.

Sammen, fordi Khora Care skaber sociale VR oplevelser, hvor flere kan opleve det samme i VR samtidigt, og hvor plejer eller pårørende kan følge med i hvad den ældre eller demente oplever i VR universet.

Hvad Siger Khora Care’s Kunder?

Det er genialt. Beboerne har peget og grint.

 Ergoterapeut,
Bøgely Plejecenter | Hedensted Kommune

Jeg synes, at den er helt fantastisk til den her kategori af mennesker, der er hæmmet i forhold til at komme ud og få oplevelser.

– Ergoterapeut,
Bøgely Plejecenter | Hedensted Kommune

“Der er ingen tvivl om, at det giver noget. De synes, at det er sjovt.”

– Plejepersonale,
Løsning Plejecenter | Hedensted Kommune

“Tak for en god oplevelse.”

– Beboer,
Løsning Plejecenter | Hedensted Kommune

Et Professionelt Og Gennemtestet Produkt

VR til demente

Vores produkt er blevet til i samarbejde med demenskonsulenter, plejecentre og patient@home. Igennem samarbejde har vi sikret os en brugervenlig VR løsning, som er tilpasset brug på plejecentre og kan introduceres på kun 2 timer. Og hvis man får nogle udfordringer efterfølgende, er vi klar til at supportere (support er inkluderet).

Samarbejdet har også sikret os, at vi kan levere relevant indhold til målgruppen. Dette har man adgang til i form af et VR bibliotek, som i skrivende stund består af 26 film – og der kommer helt automatisk nye til.

Hent Mere Info

PRODUKTINFORMATION
HENT VTV RAPPORT
VIDEOBIBLIOTEK
PRISLISTE

Skriv hvis du vil høre mere:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.